Frågor till kommunfullmäktige!

Vilka frågor tycker du ska ställas till kommunfullmäktige på torsdag? Tänk på att frågorna måste knyta an till dagens ärenden. Se dagordningen här: www.ronneby.se

Maila in frågorna till landsbygdsupproret@gmail.com eller gör en kommentar här under. Vill du själv ställa din fråga vid mötet? Tänk på att frågan ska lämnas in  skriftligen minst 10 minuter före mötets början, alltså senast 16.50.

Frågestunden är din enda chans att göra din röst hörd under mötet så gnugga geniknölarna nu och tänk ut en riktigt bra fråga!

Annonser

1 kommentar

Filed under politiker

One response to “Frågor till kommunfullmäktige!

 1. Tommy Johansson

  Har tidigare trott att vi hade infört personval genom att sätta namn på valblanketterna. Men är det bara ett spel för galleriet och de som sedemera kommer in måste lyda partiet?

  Har det gjorts någon miljökonsekvensanalys av att lägga ned Hobyskolan och låta elever åka buss/tåg ytterligare en sträcka?

  Bygger reseberäkningarna på dubbla bussturer ut i landsbygden för att hämta upp dels de som skall till Ronneby dels för de som skall till Hobyskolan? Eller är det tänkt att de som går F-6 skall komma mycket tidigt till skolan alternativt att de som går 7-9 kommer mycket sent till Ronneby.

  Hur påverkas Hobyskolans elever, både yngre och äldre av en flytt av 7-9 från Hobyskolan?

  Ett känt faktum är att de äldre eleverna uppför sig bättre då de känner att de skall föregå med gott exempel inför yngre syskon eller kamraters syskon och vise versa. Det är därför som F-9 rekommenderas av de flesta pedagoger, finns det några tankar som bygger vidare på detta i Ronneby kommun?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s