I kväll är det halvlek i Skolfrågan

men vi tänker spela matchen till ända till slutet! Oavsett vilket beslut som tas i kväll kommer vi att fortsätta vårt arbete för en förändrad syn på landsbygden och dess potential.

Skolfrågan i Ronneby kommun är otroligt dåligt beredd. Underlaget omfattar inte alla skolor, den ekonomiska kalkylen är ofullständig och felaktig och inte minst, återremissvaret för småskolorna kan man inte med bästa vilja i världen kalla för utredning.
Det verkar inte ens som om de vet VARFÖR de skall genomföra reformen. Ena dagen ska vi spara, nästa ska vi satsa. En sak är säker, liggande förslag blir varken en besparing eller en satsning för skolan. Vårt råd är, börja om från början. Ta reda på vad som verkligen behöver göras för att Ronneby ska få den bästa skolan!

Kom till Kommunfullmäktige i kväll och visa med din närvaro att vi inte accepterar dåliga beslut på ännu sämre grunder. Klockan 17,00 startar fullmäktigesammanträdet i Stadshuset i Ronneby.

Vill du ställa en fråga så måste den vara inlämnad minst 10 minuter i förväg. Fullmäktiges ordförande har uppgett att angående Hallabro, Backaryd och Kuggeboda (som ligger som egen punkt) får endast frågor om återremissvaret ställas. Vi har inte kunnat hitta svaret på kommunens hemsida men om du vill läsa svaret, mejla till Landsbygsupproret så sänder vi återremissvaret som pdf-fil.
Om du inte kan gå på mötet, glöm inte att du kan lyssna via weben: www.ronneby.se

Annonser

1 kommentar

Filed under Kommunfullmäktige

One response to “I kväll är det halvlek i Skolfrågan

  1. LM

    Det blir en spännade kväll, skattefrågan ska visst också avhandlas i kväll. Så den som har frågor angående skatten ska givetvis också passa på! Livat värre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s