Vad driver en politiker?

Hört på stan:
En ronnebybo, som varit i kontakt med Landsbygdsupproret, lunchade nyligen på en av stans restauranger. Efter en stund blir denne person medveten om att vid bordet bakom sitter en ledande kommunpolitiker från ett högerparti och pratar skolfrågan med sina lunchkumpaner. Med klar och tydlig stämma säger då politikern: ”De är roliga de där föräldrarna i norr, ju mer de håller på destå mer triggar de mig.”

Väcker tankar:
Somliga politiker drivs av tanken på att förändra samhället till det bättre för alla, medan andra verkar anse att samhället är deras privata lekplats.
Att betrakta föräldrars kamp för sina barn som underhållning verkar aningen perverst och kanske borde ge en klump i magen.

Annonser

5 kommentarer

Filed under politiker

5 responses to “Vad driver en politiker?

 1. Hoby bo-fd ronnebybo

  Usch och fy ,jag mår illa när jag läser detta.Skrämmande att man kan sitta öppet och vräka ur sej ngt sådant.Har väl inga barn själv !! Och det är nog tur för stackars de barnen.Personen har väl ingen empati ,så som barn och föräldrar kämpatoch kämpar skulle dom ju kunna känna empati .Många av barnen kanske har en stor klump hela det kommande jullovet .Det kanske är dax att tänka med huvudet och inte delen man sitter på. Håller tummen för den BÄSTA skolan.

  Gilla

 2. Sune Håkansson

  Att stå för sina påståenden!
  I inlägget påstås en politiker ha sagt någonting. Är det då inte bäst att också skriva vem det var, som talade. Han bör ju få en möjlighet att försvara sig. Det kanske var ett skämt, som en riksdagsman försvarade sig med efter en kritikerstorm, då han hade föreslagit att Hitler skulle få Fredspriset.

  Gilla

 3. landsbygdsupproret

  Vi trodde att det var ganska så uppenbart vem det handlar om?!

  Det är Nils-Ingmar Thorell som är luncharen. Visst var det säkert ett skämt! Men på vems bekostnad?! Det finns olika sorters humor; det finns humor som är tänkt att uppmuntra och stötta omgivningen och det finns humor som tar formen av skadeglädje.

  Invånare i Ronneby kommun, som just nu inte känner sig annat än oroade, besvikna, förlöjligade och förminskade, har väldigt svårt att se någon slags välmenande humor i ett sådant uttalande.

  Vem piggade han upp med det ”skämtet”?

  Gilla

 4. Hans Sjöberg

  Typiskt Thorell!

  Detta har vi hört från honom förr, fast kanske inte så specifikt som denna gången. Kommer ni ihåg när eleverna från Hobyskolan tog tåget till Ronneby för att protestera vid stadshuset? Då uttryckte sig Thorell som att ju fler som protesterar / argumentera ju mer ”triggad” blir han i diskussionen. Han skulle gärna möta 9 000 likaväl som de 90 som kom från Hoby.

  I fullmäktige har Thorell förklarat sig bli engagerad i debatten och att han måste få lov att bli exalterad eftersom han är så´n.

  Inte en tillstymmelse till ursäkt utan mer att ”så´n är jag och det får ni acceptera”.

  Gilla

 5. Med tanke på hur klumpiga NIT och JAP är i sina uttalanden så kanske de skulle undvika att prata med folk!
  Men dessa pampar kan väl beställa lunch till glashuset så slipper vi väljare höra deras innersta mörka tankar som de glatt uttrycker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s