Meddelande från Ola Pagels, Bygd i Samverkan

Till alla boende i Hoby och Västra samt Norra kommundelen.

Du kan visa Ditt stöd för Hobyskolans bevarande genom att närvara i Stadshuset vid kommunfullmäktige måndag kl. 18.30 då frågan om nedläggning av Hobyskolans högstadium avgörs. Missa inte denna dramatiska kväll inne i Stadshuset.

Det är ordnat med högtalare i cafeterian, så den som vill åhöra debatten under lite lättare former kan sitta i cafeterian och fika samtidigt. Naturligt vis går det bra att sitta i fullmäktigesalen i mån av plats. Vi kommer att uppmana samtliga föreningar att närvara.

Sedan nio månader tillbaka har det pågått ett intensivt arbete att med fakta påvisa att förslaget negativt påverkar i första hand eleverna på Hobyskolan i andra hand tillväxten i västra kommundelen och därmed hela Ronneby kommun. Ett otal Ronnebybor från vår kommundel har lagt oräkneliga timmar på att försvara våra skolor. Som Bengt Mauritzson känd radioröst radio Blekinge uttryckte det: Aldrig i Ronnebys historia har en fråga så djupt engagerat oss kommuninnevånare och gett upphov till en djupgående debatt om vår kommuns framtid.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Kommunfullmäktige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s