Vi tolererar inte hot och våld!

Det finns uppgifter om att politiker har fått ta emot hot, t o m mordhot, från upprörda kommuninvånare. Vi som står bakom bloggen Landsbygdsupproret vill betona och understryka att vi inte på något sätt tolererar hot eller annat våld.

Landsbygdsupproret tar avstånd från alla olagliga aktiviteter och tar helt avstånd från personer som refererar till Landsbygdsupproret i samband med förolämpningar eller hot.

Vi som arbetar aktivt med bloggen Landsbygdsupproret tillsammans med föräldraråd och Bygd i Samverkan är mycket noga med att allt ska gå korrekt till och att det är samtal och diskussioner som ska ske med politikerna, inget annat! Vi arbetar med att visa att det finns andra lösningar för skolorganisationen och att belysa vad politikerna håller på med. Vi har duktiga och erfarna personer i gruppen, som vet hur kommunalpolitik går till och vilka vägar man kan välja. Vi är väldigt noga med att kontrollera att vi följer de lagar som gäller.

Ni som använder er av metoder som hot, måste tänka efter vilket samhälle ni vill ha. Ni kanske just nu känner er förorättade av vissa politikers beteende, men att svara med kriminella aktiviteter är inte bara omoraliskt utan skapar också ett skrämmande samhälle!

Läs om hur Sveriges demokrati,  värderingar och strukturer fungerar på följande hemsida:
www.sverigesriksdag.se

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Landsbygdsupproret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s