FRAMTIDSMÖTE

I morgon tisdag, den 16 december kl. 18.30 i församlingshemmet i Bräkne-Hoby. Inbjuder Hoby, Hallabro och Backaryd  föräldraråd med flera till framtidsmöte. Oberoende av utgången av kvällen fullmäktigemöte samlas de som vill till ett möte för att diskutera och formulera framtiden för landsbygden.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Levande Landsbygd

2 responses to “FRAMTIDSMÖTE

 1. Linda Mattisson Olsson

  Angående Kommunfullmäktigemötet och mer:

  Jag skulle behöva tvätta mina öron med tvål efter allt *pip*-prat som runnit in under denna kväll! Men nu är det i alla fall dags att lägga dessa betongklossar bakom oss och gå vidare mot framtiden och dit kan inte den styrande majoriteten i Ronneby följa oss, ens med karta och kompass! Vi ses i morgon!

  Gilla

 2. Ola Pagels

  Tack för ett mycket bra möte. Lärde känna flera nya aktiva Ronnebybor i vår del av kommunen. Skall bli intressant att gå vidare med nya friska idéer utifrån.
  Reflekterade en del på vilken glöd det numera finns i denna kommundelen. Här har skapats en helt ny anda. Försökte i våras övertyga Jan Anders om detta, men han lyssnade inte. Vi lägger oss inte ner och gnäller att det gaur inte och att kommunen inte bryr sig om oss. Vill inte kommunen vara med så får vi lösa saker och ting själva. Nu kör vi folkomröstningen med full kraft. Fixar överklagandena och blickar framåt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s