En liten fågel viskade…

…. att en högt uppsatt politiker i Ronneby kommun anser att det stora antalet underskrifter till Folkomröstning beror på att folk fallit till föga för grupptryck!

Detta skulle särskilt gälla de lärare som haft dessa folkomröstningslistor på lärarrummen.

Landsbygdsupproret vill med detta bara göra åsikten hörd att vi tror att våra duktiga, kompetenta lärare i kommunen, som gör ett fantastiskt jobb trots rörig ledning, är fullt förmögna att själva ta ställning till vad de vill och inte vill skriva på.

Denna omyndigförklaring av vuxna människor som ovan nämnda politiker ständigt återkommer till är inte smickrande för en person i den ställningen.

Det för tankarna till helt andra, förkastade ledarskapsmodeller.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Folkomröstning, Landsbygdsupproret, politiker

2 responses to “En liten fågel viskade…

 1. Per Fransson

  Det kan BARA vara Herr JAP som har uttrycket en sådan totalt verklighetsfrämmande kommentar!

  Den taktkänsla JAP besitter kan liknas vid en skrämd apa på Zoo, som hoppar för oss människor runt på ett hysteriskt sätt för att i nästa sekund öronbedövande skräna ut sina varningsrop för att varna sin flock (Stadsborna) för de lömska åskådarna (landsbygdsborna) som apan uppfattar som ett hot mot flockens trygghet

  I den vilda naturen varnar självklart den vakna apan sin flock då det kan finnas risk att på något sätt ska hota flocken.

  Apan anses normalt som ett klokt djur, men apan på Zoo inser kanske inte att utan de där utomjordingarna bakom gallret (Landsbygdsborna), så får de ingen mat och kan därmed INTE överleva.

  Tror JAP att han är en apa som måste skydda sin flock?

  Som vanligt är frågorna många, men svaren så få…

  Gilla

 2. Anon

  Klart det beror på grupptryck. Man kan inte sätta upp en lista på en personlig arbetsplats och sen INTE skriva under. Då börjar folk undra vad som är fel på en, varför man inte tycker som alla andra.
  Personligen tycker jag inte att en namnunderskrift räcker för att visa sin åsikt. Att demonstrera, det är något man inte kan blunda för.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s